Lions HvetboForsideLions HvetboAktiviteterVi StøtterLinks  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Loppemarked - Vi har åben igen
Varer kan afleveres torsdage Kl. 9.00 - 12.00. Håndværkervej 4, 9493 Saltum. Der kan også afleveres i "Lionsrummet" på genbrugspladsen Pandrup.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 

 

Lions Care støtte.

 Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup  

Disse 2 Lions-klubber, som har hjemsted i den tidligere Pandrup Kommune, planlægger og gennem-fører aktiviteter for at skaffe penge til velgørende formål – lokalt, nationalt eller internationalt.  

Klubberne er en del af den verdensomspændende organisation Lions International, som har ca. 1,3 mio. medlemmer. Lions Danmark har ca. 7.200 medlemmer.  

Organisationen og den enkelte klub drives udelukkende af medlemmernes kontingenter. Det betyder, at midler, der skaffes gennem de mange forskellige aktiviteter, doneres 100% til velgørende formål. Administrationsudgifter: 0%  

Læs mere på www.lions.dk eller www.hvetbo.lions.dk 

Lions Care er en fællesaktivitet i Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup.  

Lions Care har til formål at skaffe midler til at støtte "vanskeligt stillede børn og unge" i situationer, hvor de sociale myndigheders tilbud ikke slår til i tilstrækkelig grad.  

Lions Care forsøger bl.a. at afhjælpe basale fysiske behov, bringe potentielle børn/unge og familier ind i sociale netværk og fællesskaber via aktiviteter og støtte deltagelse i foreningslivet. Det sker bl.a. ved at dække udgifter til børns køb af cykler, tøj, foreningskontingenter, årskort til Fårup Sommerland, klasseture og mange andre ting. Lions Care støtte herudover vanskeligt stillede børnefamilier med julekurve.  

Lions Care søger på den måde at bidrage til, at vanskeligt stillede børn og unge og deres familier i højere grad får lige muligheder for at indgå i sociale relationer med andre og i øvrigt have positive oplevelser i dagligdagen.  

Lions Care har et tæt samarbejde med bl.a. foreninger, sociale myndigheder, skoler og daginstitutioner. Dette tætte netværk giver indgangen til de relevante modtagere af donationer fra Lions Care.  

Lions Care har hidtil alene skaffet sine midler via et julelotteri, som de seneste år har givet et overskud på mere end 1.000.000 kr., som alle er kommet målgruppen til gavn.  

 

 

Mulighed for økonomisk støtte til børn og unge bosiddende i det tidl. Pandrup kommune.

Med venlig hilsen

Lions Club Pandrup                                                Lions Club Hvetbo  
                                                  

 

Hent ansøgningsskemaet her

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark