Lions HvetboForsideLions HvetboAktiviteterVi StøtterLinks  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Loppemarked - Vi har åben igen
Varer kan afleveres torsdage Kl. 9.00 - 12.00. Håndværkervej 4, 9493 Saltum. Der kan også afleveres i "Lionsrummet" på genbrugspladsen Pandrup.

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave
 
Lions Club Hvetbo
 
 ANSØGNING OM DONATION 
 
Gennem klubbens forskellige aktiviteter - herunder ikke mindst ved afholdelse af loppemarkeder - har Lions Hvetbo skaffet nogle midler, som vi ønsker skal komme lokalområdet til gavn. 
 
Derfor opfordres foreninger, klubber, organisationer og andre, der forestår humanitære, almennyttige og velgørende aktiviteter i lokalområdet (tidligere Pandrup Kommune) til at søge tilskud til konkrete projekter, aktiviteter, materialer og lignende. Lions Hvetbo yder som hovedregel ikke tilskud til almindelig drift eller enkeltpersoner.
 
I klubåret 2019/20 glæder vi os til at fejre klubbens 50 års jubilæum den 14. februar 2020. 

Det betyder, at vi planlægger et specielt klubår i forhold til donationer, da vi ønsker at markere vores jubilæum ved at donere lidt større beløb - måske et enkelt mere blivende element, som vil komme vores lokalborgere til gavn i mange år frem.

Har du ideer til en passende donation til noget blivende i tidligere Pandrup kommune, er du meget velkommen til at sende dit forslag med tilhørende begrundelse, som vi vil tage med i vore overvejelser frem mod 14. februar 2020, hvor vi vil offentliggøre vore donationer i forbindelse med klubbens 50 års jubilæum.

Ønsker du at søge om donation af mere generel karakter, er du fortsat velkommen til at sende din ansøgning - dog skal du være opmærksom på, at vi vil have primær fokus på vores jubilæumsdonationer frem mod 14. februar 2020, hvorefter vi har en mere traditionel donationsrunde til offentliggørelse i juni 2020.

ANSØGNINGSFRISTER:
50 års Jubilæumsdonation: 1. januar 2020
Juni 2020.......................: 1. maj 2020

Ansøgning om donation eller velbegrundet forslag til større jubilæumsdonation, sendes pr. mail til: dahl@pdahl.dk

For at komme i betragtning og få behandlet en donationsansøgning, er der følgende minimumskrav til indhold i ansøgningen:
1. Formål med støtte.
2. Omfang af støtte.
3. Modtager af støtte.
4. Navn på ansøger.
5. Mail til svar på støtteansøgning.
6. Kontonummer til overførsel af bevilget støtte.

Svar på ansøgninger kan forventes 2-3 uger efter ansøgningsfrist.
 
 
*****************************************************************************************************************
LIONS HVETBO STØTTER MANGE FORSKELLIGE FORMÅL.
Vi donerer løbende støtte til humanitært arbejde lokalt og internationalt. Vi støtter mange forskellige formål - lige fra julekurve og gaver til vanskeligt stillede i tidligere Pandrup kommune og til katastroferamte områder ude i verden.
Hver krone som er tjent doneres videre - ingen midler går til administration. Vi tjener penge via vores populære loppemarked, vores julelotteri samt via en række pengegivende aktiviteter, og vi skal have midlerne kanaliseret ud til de rette og værdigt trængende. Vi finder selv områder for støtte, men baserer også støtten på ansøgninger vi løbende modtager.
 Vi modtager gerne ansøgninger om støtte, og vores udvalg vurderer løbende de indkomne ansøgninger - har du kendskab til personer, foreninger eller organisationer, der med vores støtte kan gøre en forskel, så send gerne en ansøgning til os.
 
******************************************************************************************************************
 
 
 
"Fadderskab" i Sri Lanka

Hvordan giver man socialt dårligt stillede unge menneske i den fattige del af verden  mulighed for at få en grunduddannelse - en uddannelse, der kan give dem håb om en bedre fremtid og for at kunne tjene penge til livets underhold.

En måde er at give tilsagn om i 3 år at betale for uddannelsen af 2 unge i SRI Lanka for et beløb af kun 7.000 DKK - for begge personer. Ja, du har læst rigtigt.

I Lions kaldes programmet for et fadderskab.

I klubben har vi nu fået det synlige bevis herfor ved takkebreve sendt direkte fra de 2 unge og den lokale Lions klub. Det bekræfter  at det virkelig nytter. Det er dejligt.

De 2 unge har sendt deres billede og et julekort til os.


Lions Care Vanskeligt stillede unge

Klubben støtter vanskeligt stillede unge med tilskud via de midlerne, der stammer fra overskuddet fra julelotteriet. Der uddeles julepakker, gives tilskud til lejrophold, sygdomsforløb, og meget andet. Der skal ansøges særskilt herom, jfr. vilkårene anført under aktiviteter.

  

Katastrofe- og hjælpefonden 

Klubben støtter hvert år fonden med kontante beløb efter behov.  Hvad  pengene går til kan du læse mere om på Katastrofe- og Hjælpefondens hjemmeside

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark