Lions HvetboForsideLions HvetboAktiviteterVi StøtterLinks  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Loppemarked!
det er muligt at kontakte Mogens ... mobil 21 96 06 62 Ole ......... mobil 24 20 82 84

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 

 

Lions Care støtte.

 Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup  

Disse 2 Lions-klubber, som har hjemsted i den tidligere Pandrup Kommune, planlægger og gennem-fører aktiviteter for at skaffe penge til velgørende formål – lokalt, nationalt eller internationalt.  

Klubberne er en del af den verdensomspændende organisation Lions International, som har ca. 1,3 mio. medlemmer. Lions Danmark har ca. 7.200 medlemmer.  

Organisationen og den enkelte klub drives udelukkende af medlemmernes kontingenter. Det betyder, at midler, der skaffes gennem de mange forskellige aktiviteter, doneres 100% til velgørende formål. Administrationsudgifter: 0%  

Læs mere på www.lions.dk eller www.hvetbo.lions.dk 

Lions Care er en fællesaktivitet i Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup.  

Lions Care har til formål at skaffe midler til at støtte "vanskeligt stillede børn og unge" i situationer, hvor de sociale myndigheders tilbud ikke slår til i tilstrækkelig grad.  

Lions Care forsøger bl.a. at afhjælpe basale fysiske behov, bringe potentielle børn/unge og familier ind i sociale netværk og fællesskaber via aktiviteter og støtte deltagelse i foreningslivet. Det sker bl.a. ved at dække udgifter til børns køb af cykler, tøj, foreningskontingenter, årskort til Fårup Sommerland, klasseture og mange andre ting. Lions Care støtte herudover vanskeligt stillede børnefamilier med julekurve.  

Lions Care søger på den måde at bidrage til, at vanskeligt stillede børn og unge og deres familier i højere grad får lige muligheder for at indgå i sociale relationer med andre og i øvrigt have positive oplevelser i dagligdagen.  

Lions Care har et tæt samarbejde med bl.a. foreninger, sociale myndigheder, skoler og daginstitutioner. Dette tætte netværk giver indgangen til de relevante modtagere af donationer fra Lions Care.  

Lions Care har hidtil alene skaffet sine midler via et julelotteri, som de seneste år har givet et overskud på mere end 760.000 kr., som alle er kommet målgruppen til gavn.  

 

Indtægter fra Julelotteriet i 2013 er uddelt i 2014 og her er nogle af donationerne:

Tøj Kr. 3.400 , Sæsonkort til Fårup Sommerland Kr. 27.000, Cykler Kr. 7.000, Kontingenter Kr. 3.500 Ferie / Rejser Kr. 4.500, Julekurve Kr. 19.800.

 

Mulighed for økonomisk støtte til børn og unge bosiddende i det tidl. Pandrup kommune.

Med venlig hilsen

Lions Club Pandrup                                                Lions Club Hvetbo  
Mette Lindhardt                                                     Andreas H. Brandt

 

Hent ansøgningsskemaet her OBS. OBS. OBS. OBS. Ansøgningen kan ikke sendes til Postboks 77, men skal istedet sendes til adressen

Lions Care, c/o Mette Lindhardt, Bredgade 97, 9490 Pandrup eller mailadresse: medlem.10232@lions.dk 


 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark