Lions Hvetbo loppemarked

Her er jul for alle pengene. Medlemmernes piger har tømt alle kasserne med julesager og lavet en juleudstilling, som er bare er flot. Her er sager til pynt, men også til gaveideer.

Herudover er de mange sager som løbende kommer ind klar til en ny omgang loppemarked.

Hallen bugner af gode tilbud og der er vel næppe en varegruppe som ikke er repræsenteret.

Legetøjsafdelingen er denne gang et helt kapitel for sig.

Vi kan også tilbyde receptkuverter fra hele landet, idet vi har fået indleveret ca. 1000 stk i 5 ringbind.

Som de fleste bekendt bliver alle de indtjente penge doneret til velgørende formål uden nogen form for administrationsomkostninger og siden sidst har clubben bla doneret 5000 kr til Kamillus Jammerbugt, som er en forening, der bla. tilbyder medmenneskelig omsorg til uhelbredeligt syge og døende mennesker samt deres pårørende igennem frivillige besøgsvenner.

I Saltum har vi støttet oprettelse af en Panna bane. En Panna bane er en otte kantet bane til bla fodbold, hvor 2 personer spiller mod hinanden.

Jetsmark skole har modtaget et pænt beløb til synliggørelse af deres trivselsudvalg / trivselsmæglere

Vi håber igen på mange gæster og alle sejl bliver selvfølgelig sat til, så det igen kan blive en god oplevelse for alle vore nye og trofaste kunder fra ind og udland.

Kaffen er som sædvanlig gratis og Lises lille pølsevogn fra Aabybro klar til at servere for sultne maver.