Bestyrelse   Udvalg   Medlemmer   Udvalgsmedlemmer   Organisationen

Klubbens drift

Lions Club Hvetbo mødes 1. og 3. mandag i måneden på Restaurant Nordstjernen, Høkervej 1, 9492 Blokhus.

Vores møder er organiseret således, at de dels har en social vinkel, hvor vi har lidt tid til at snakke sammen og skabe et netværk mellem medlemmerne og dels en mere udførende vinkel, hvor vi planlægger og gennemfører vores Lions aktiviteter.

Medlemmerne

Alle mænd, kan principielt optages som medlem af klubben. Vi har medvirket til stiftelse af pigeklubben, Lions Club Pandrup. Lions Club Hvetbo og Lions Club Pandrup samarbejder om flere aktiviteter i lokalområdet, bl.a det årlige julelotteri og uddeling af Lions Care midlerne.

Lions Club Hvetbo består af personer fra forskellige brancher og med stor aldersspredning.

Vores forskellige baggrund er med til at give et bedre grundlag for indsamling af støtte og uddeling af midler.

Klubbens virke

Lions Club Hvetbo er meget synlige i lokalområdet i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter. Det er vigtigt for os, at folk er bevidste om, at hvis man støtter Lions med en krone via vort loppemarked, julelotteri eller andre aktiviteter, så er man sikker på, at denne krone går ubeskåret til humanitært arbejde. Al administation og lignende omkostninger betales 100% ud af medlemmernes egen lomme.