Barn af Vendsyssel

Forside til Barn af Vendsyssel

Lions Clubberne i Nordjylland har i mange år været bagmændene bag udgivelsen og salget af bogen "Barn af Vendsyssel".

Bogen er skrevet af lokale borgere, som alle er født og opvokset i Vendsyssel.

Barn af Vendsyssel er én af Lions Clubbernes faste indtægtskilder, idet bogen udgives i ny version hvert 2. år.

I Himmerland udgives bogen "Barn af Himmerland"

Det 21. bind i serien

"Barn af Vendsyssel" udgives den 31. oktober 2017 og kan købes hos boghandlere og på de vendsysselske Lions Clubbers sædvanlige salgssteder.

Dette er Sparekassen Vendsyssel´s afdelinger i Pandrup og Saltum, desuden hos Spar  Kås, Spar  Hune og Letkøb Vester Hjermitslev, hos Menu Saltum. samt hos Lions Club Hvetbo's medlemmer.

Desuden kan du bestille bøger forud hos

Georg Kanstrup 21922918 eller

Ib Andersen 98881052

Kostprisen på det 21. bind er Kr. 238,00

Bøgerne kan efter aftale, fremsendes, leveres eller afhentes.

I bogen fortæller forfattere oplagt og for manges vedkommende muntert om livet, som det fandt sted for så mange år siden, at de fleste har glemt, hvordan det var dengang, og tilmed er stort set alle egne af landsdelen repræsenteret i årets forfatterpanel.

Forbillidlig kulturhistorie

Der kommer en ny udgivelse i efteråret 2021.