Lions HvetboForsideLions HvetboAktiviteterVi StøtterLinks  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Loppemarked!
det er muligt at kontakte Mogens ... mobil 21 96 06 62 Ole ......... mobil 24 20 82 84

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Lions Club Hvetbo

Aktiviteter

Generelt

I Lions Hvetbo arbejder vi med forskellige aktiviteter til indtjening af midler som 100% doneres til humanitære formål. Nogle aktiviteter opstår løbende i kraft af de muligheder vi opsøger i lokalområdet - det var f.eks. som arrangør af festen i forbindelse med indvielsen af det flotte sømærke i Blokhus, som vi holdt på torvet midt i Blokhus. Vi stillede også op til oprydningen efter den store Jean Michelle Jarre koncert,der for nogle år tilbage blev afholdt ved Tylstrup. Her havde vi nogle rigtig sjove oplevelser med at rydde op i en stor mudderpøl efter et voldsomt regnvejr under hele koncerten, og samtidig indtjente vi nogle midler, som vi kunne donere til folk som virkelig havde brug for hjælp.

Udover de aktiviteter som løbende opsøges, har vi også en række aktiviteter som går igen år efter år. Det er aktiviteter vi har specialiseret os i at gennemføre, og som vi hvert år forbedrer mere og mere.

 

Loppemarked

Denne aktivitet hentyder til vores velbesøgte og populære Loppemarked, som vi afvikler fra Håndværkervej 4, Saltum, hvor vi har næsten 700 kvm udlagt til udstilling og salg.

Julelotteri

En anden meget populær aktivitet er vores årlige julelotteri i Pandrup og omegn, som vi afvikler sammen med vore lionsvenner i Lions Club Pandrup. Alt overskud fra julelotteriet går ubeskåret til vanskeligt stillede børn og unge i det tidligere Pandrup kommune, og rigtig mange i lokalområdet får hvert år glæde af denne aktivitet - ikke kun via den hjælp vi donerer ud, men også i form af de rigtig fine præmier mange vinder i lotteriet. Der er næppe mange lotterier rundt om i landet, som har gevinster på en lige så stor procentdel af lodderne som vi har det i vores julelotteri, og det er sikkert også en af grundene til den kæmpe store efterspørgsel vi oplever, når lodderne gives fri op til jul.

 

Barn af Vendsyssel

Sammen med en række andre Lions klubber i Vendsyssel, udgiver vi hvert andet år en bog om Vendsyssel og historien i området. Bogen hedder 'Barn af Vendsyssel', og er for mange et samlerobjekt og en række spændende historier om livets gang i Vendsyssel tilbage i tiden.

 21. udgave er på gaden den 31. oktober 2017.
Bogen kan købes de sædvanlige salgssteder - se afsnittet Barn af Vendsyssel.
Denne udgave og tidligere udgaver kan købes ved henvendelse til

Ib Andersen tlf. 98 88 10 52
eller
Georg Kanstrup tlf. 21 92 29 18

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark